onsdag 4. november 2009

Mer tøfler...

Hmm...lurer på om det merkes at jeg ofte fryser på beina? Siden jeg strikket tøfler, tøfler, strømper og tøfler... Hehe.


Da jeg var innom garnbutikken for litt siden, stod et par flotte tøfler til utstilling. Og jeg måtte bare kjøpe garn og mønsterhefte med en gang.
(oppskrifta fins i dette heftet fra Sandnes Garn)


Og at det samtidig var tilbud på Fritidsgarn, som også var garnet i denne oppskrifta, var jo en gledelig overraskelse :-)

Tøflene er enkle å strikke. Det meste er rett fram og tilbake rillestrikk, med litt flettemønster på brettekantene. (perfekt nattevakts-håndarbeid til ei stille stund midt på natta.)Her er et par ferdig tova, og ett like før det skal i maskinen. De mørkeste er strikka i størrelse Large, og er bittelitt for store for min fot som er størrelse 39-40. De lyse (som ser større ut, siden de ikke er tova) er i størrelse Medium. Er spent på hvordan de er på foten når de kommer ut av maskina om et par timer...Her har jeg prøvd å ta bilde av hvordan den sitter på foten. Tøffelen virker kjempegod, men jeg har ikke "brukt" dem, siden de muligens havner under noens juletre i år... ;-)

Det blir nok noen fler av disse tølene. Jeg syns de var litt søte. Og når de er tova er de jo varme og gode :-)

Er forresten godt fornøyd med Fritidsgarnet. Det tover fint, og blir litt mykere enn Artic-garnet fra Europris. Det eneste er at garnet er lite tvinna, så det slites lett hvis man ikke passer på...
Neste prosjekt er på på pinnene allerede. Har litt lyst å være hemmelighetsfull på denne. Skal blogge resultatet når jeg er helt ferdig. :-)


Men det blir noe veldig grønt noe c,")

1 kommentar:

Randi sa...

Hei!
Så mye fint du lager :-) Lurte på om du hadde oppskrift på de tova tøflene som strikkes i ruter, og dei med flettemønster.

Mvh.Randi