lørdag 19. september 2009

Donasjon til skolens SFO

Jeg har hatt storopprydding i hobby-stæsjet mitt, og fant ut at jeg har samla på alt for mye opp gjennom årene... Det meste ligger bare der, og blir aldri brukt. Jeg handler stort sett alltid nytt garn til nye prosjekt, og restegarnet får ofte bare ligge... Det samme gjelder stoffrestene. Jeg handla ei stund stort på Jysk, hvor de hadde metervare til 10 kr meteren... Gikk litt berserk der, og handla MYE mer enn jeg hadde planlagte prosjekter til. Såååeh... det lå jo bare der og samla støv... (og noe av dette er 10 år gammelt...)

Så da tok jeg mot til meg, og pakka ALT i store sekker (dette er ikke små plastposer akkurat). Den ene ble proppfull av garn, og den andre ble overfull av stoffrester. (som dere ser er det mye på rull enda...) Så kjørte jeg innom skolens SFO, og donerte hele greia til dem. De ble kjempeglade, og jeg er lykkelig over å ha fått rydda unna her hjemme. Har KUN tatt vare på noen få garnnøster, som jeg ser for meg å kunne bruke i nær framtid. ALT av stoffrester ble gitt bort. Skal jeg sy noe nå, så får jeg handle inn til det.

Det var deilig å bli kvitt det altså!
Tror jeg har blitt ferdig med alle strikke-UFO'ene også.
Vet jeg har noen broderi som ikke er påbegynt enda, men da teller det vel ikke som en UFO? Er litt usikker på heklefronten... tror jeg har et par nesten helt ferdige prosjekter liggende... Men året er ikke omme enda. :-)

2 kommentarer:

Lise sa...

Åååå! Har du gitt bort masse stoffer og garn?!? Hva med meg da?

*Nei fysj, hva er det jeg sier! Hvor har jeg liksom tenkt å gjøre av det, hva? Det har jeg ikke tenkt på! Kanskje det kan ligge på boden sammen med alt garnet og stoffene jeg har der fra før av, for jeg kommer SIKKERT til å få bruk for det en dag.*

Hanne Line sa...

Jeg ga opp å vente på at jeg skulle få bruk for det "en dag"... det får da være måte på alt man skal spare på...

Men nå har jeg jo selvfølgelig, i dag, funnet masse gøyale småting å strikke/hekle av restegarn da. Inspiert av den musa du vant... Er det ikke typisk?
Men er faktisk veldig glad for å være kvitt alt. Var jo bare kaos, og jeg hadde ikke oversikt.

Tar nok ikke lang tid før lagrene er fylt opp igjen, hehe.