mandag 9. februar 2009

Hvite Lovikka

Det er ikke så avanserte prosjekter på gang her for tida, men heller praktiske :-)


Denne gang var det Lovikka-votter til meg selv. Jeg er så fæl å rote bort votter og hansker, men håper jeg klarer å ta vare på disse da...

Disse er strikket som herrestørrelse, og etter en runde på 60 grader og en runde i tørketrommelen ble de akkurat passe... Eller, de er faktisk bittelitt store enda, så det spørs om de ikke får en runde til i maskina etterhvert...

Jeg har nålefilta litt på kanten, sånn at de fikk litt pynt på... Filta bare inn litt sort tråd, ikke mer hokkus-pokkus enn det, men syns det ble litt kult likevel ;-) Og etter toving, sitter pyntekanten godt fast.

5 kommentarer:

Lise sa...

Skikkelig stilig med filta tråd på bretten! Det har jeg ikke tenkt på! Eirik vil ha de tradisjonelle sydde trådene, så jeg får vel hive meg til med nåla jeg og. Har du brukt Iglo på disse du og?

Hanne Line sa...

Jepp. Har ENDA mer Iglo igjen jeg, men nå er det bare rester. (hadde et helt lager av Iglo etter at jeg strikka isskrapevotter i julegaver til halve slekta for et par år siden...) Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det... Mulig SFO får det. :-)

Må forresten tove mine en gang til. De er for store. Merka det da jeg skulle kjøre bil at de ble litt for "slaskete". Men guri så varme og gode de var!!

Unknown sa...

Så fine vottene ble med stripene, det gjør dem enda mer særegn. Det ligger en sak til deg i bloggen min. Ta den med deg ;-)

¤

Hage og Foto entusiast sa...

Kjempe lekre og praktiske i detta vinterværet. :)

IngJoh sa...

De vottene så fine ut og ikke minst gode. Dette kan du Hanneline.